Rätt

Tjänster

Teknik och Infrastruktur

Cloudspin är Microsoft partner vilket ger oss många fördelar. Det gör, bland annat,  att vi har möjligheten att förse våra kunder med Microsoftlicenser på ett smidigt och enkelt sätt. Även andra produkter finns med i portföljen, AWS, Facebook Workplace m.m. De flesta licenser finns som prenumerationer och blir enkelt tillgängliga via dynamisk tilldelning. Licenser när du behöver dem kort och gott.

Backuper är både bra att ha och ibland till och med en nödvändighet. Våra konsulter kan ta fram skräddarsydda backuper för specifika behov och önskemål.

Applikationsdistribution och applikationspaketering. Vi ser till att ni kommer igång med olika deploymentlösningar, stora som små.

Rådgivning & Planering

Infrastrukturprojekten börjar vanligen med en förstudie, analys av befintliga miljöer och dess potential till förbättringar och besparingar.

Vi hjälper dig att planera och genomföra framgångsrika övergångar till rätt virtuell eller fysisk miljö för att få ut det mesta av tekniken.

Vid större upphandlingar fungerar Cloudspin som ett filter mellan er och andra leverantörer. Vår expertis ger er trygghet och vi är med hela vägen.

Vår licensrådgivning ser till att ni har rätt licenser för era behov.

Genomgång och dokumentation av IT-infrastrukturer.

Molnet, lokal infrastruktur eller lokala Datacenter, här hjälper vi dig att välja rätt spår utifrån behov.

Hemligheten bakom framgång ligger inte i att göra sitt jobb, utan att upptäcka den som är lämplig att göra det.
- Andrew Carnegie

Kontakta oss

Dela detta