Gå direkt till textinnehållet
Ett nytt typ av bolag

Cloudspin tänder gnistor

Långsiktighet och hållbarhet går igen i allt vi gör på Cloudspin. Vårt mål är att IT och AV inte ska vara bränder som måste släckas, utan gnistan som tänder motorn och driver våra kunders verksamhet framåt.

Lösningar som säkrar framtiden

Cloudspin är ett ungt techbolag med rötter i Norrbotten – men med kunder över hela landet. Våra medarbetare har lång erfarenhet av teknik och digitalisering och kan hjälpa er med lösningar inom Audio/Video, Azure, DevOps, infrastruktur, Machine Learning och MS365. Vi gör mer än bara släcker bränder. Vi tänder gnistan i den motor som driver verksamheten framåt.

Kunskapshungriga

Våra medarbetare har alla över tjugo års erfarenhet inom AV och IT. Men vi nöjer oss inte med att stå och stampa på samma ställe. Vi är ständigt på jakt efter mer kunskap och erfarenheter och backar sällan från en utmaning.

Hållbart på sista raden

Vi är schyssta mot vår omgivning och respektfulla mot vår planet. Vår klimatpåverkan kommer till stor del från produkter och tjänster, till exempel hårdvaror och drift av system. Därför tror vi på att tänka klimat i varje led. Genom att ständigt utvärdera och ställa krav på både oss själva och på våra leverantörer kan vi tillsammans med våra kunder minska klimatpåverkan av IT och AV.

Teknik med digital affärsutveckling på riktigt!

Cloudspin har lång erfarenhet och kunskap inom IT- och AV-lösningar. Med hjälp av våra systerbolag Tromb och Substorm i vår koncern så kan ni få ännu bättre effekt på era investeringar. Tromb är ett utvecklarbolag och ett digitaliseringsbolag. Men verksamheten har successivt utvecklats och förfinats. Många kompetenser har tillkommit för att innovera, effektivt förflytta kunder genom digital affärsutveckling. Leveranser ska kännas, synas och fungera, på alla plan. Tromb utvecklar kunder med hjälp av dagens och morgondagens nya digitala möjligheter. På alla plan. AI, RPA och intelligent automation är några av samhällets just nu allra hetaste trender och områden där Tromb redan hade levererat kostnadseffektiva lösningar till flertalet kunder. För att utveckla detta område så startades Substorm hösten 2019 vilka har som mål att inom tre år vara ledande i Sverige på intelligent automation.

Tillsammans kan vi göra er bättre!

Läs mer om våra systerbolag på www.tromb.com och www.substorm.ai.

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Dynamik inom IT & AV ger dynamik i ert arbete. Cloudspin hjälper er att komma dit. Kontakta oss så berättar vi mer!
Kontakta oss