Gå direkt till textinnehållet

Karriär

Cloudspin är ett modernt techbolag med gedigen erfarenhet av teknik och digitalisering. Hos oss jobbar experter som gillar att påverka samhället, våra kunder och oss själva.

På Cloudspin har vi en förkärlek för att påverka. Vi påverkar våra kunder, vi påverkar samhället, och framför allt påverkar vi varandra och hur vårt företag ska växa och fungera. Tillsammans väljer vi vilken väg Cloudspin ska ta – oavsett om det handlar om vart vi ska öppna kontor, vilken typ av friskvård vi ska ha eller resmålet för nästa företagsresa.

Hos oss jobbar experter inom en mängd olika områden, men något som förenar är en ständig vilja att utvecklas. Därför är kurser i personlig utveckling, gratis terapi och gratis rådgivning för personlig ekonomi en naturlig del av Cloudspin.

Vi har kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Stockholm och Göteborg men självklart kan du jobba remote.

Lediga jobb

Cloudspin är ett snabbt växande IT-bolag. Idag finns vi på fem orter i landet men växer gärna vidare även på andra ställen. Vi arbetar alltid med senaste teknik, men håller alltid säkerhet och trygghet som högsta prioritet.

Kontakta mig

Hör av dig till oss

Finns det för tillfället inga lediga utlysta tjänster men du tror att du skulle passa hos oss så är du varmt välkommen att höra av dig på telefon 070-565 77 88.
Maila Hasse