Inget är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.

Detta är Cloudspin

Cloudspin är ett ungt företag med norrbottniska rötter. Vi har vår utgångspunkt i Luleå men med världen som arbetsfält. Ett IT-konsultföretag med tjänster inom infrastruktur, datacenter, molntjänster och support. Våra konsulter har lång erfarenhet av IT i alla dess former.

Som namnet antyder är vårt fokusområde molnlösningar och molntjänster. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa våra kunder med att hitta den bästa lösningen för pengarna. Vi tar hand om traditionella IT-lösningar. Genom att utvärdera, anpassa och vidareutveckla befintliga miljöer ser vi till att de följer med den snabba utvecklingen som råder.

Vill du att ditt företag ska ligga i teknologins framkant, då är Cloudspin ditt självklara val. Vi är er IT-avdelning på kran men med det där ”lilla extra”.

För oss är det viktigt att kvalité finns med i varje leverans. Utan den är vi som alla andra. Vi värnar om vår norrländska grundvärderingar där pålitlighet och stabilitet är ledord. Detta gäller inte minst de Cloudspin har valt att samarbeta med. Vi tycker att endast det bästa är gott nog, åt våra kunder, så vi jobbar med de bästa av det bästa Norrbotten har att erbjuda. Detta för att hela leveransen ska genomsyras av det vi står för.

Huvudkontoret ligger i Luleå men vi har världen som arbetsplats.

20

års erfarenhet av IT.

Vår filosofi är att ha nära och långsiktiga relationer med våra kunder och leverantörer.

För mer faktarelaterad information om Cloudspin. Följ länken nedan.

5

Anställda

Cloudspin AB är ett teknikbolag i absolut framkant där kvalité och stabilitet är viktigt i varje leverans.

Dela detta