Gå direkt till textinnehållet
INBJUDAN - Webinar 23 Mars

Teknisk design för ett mer attraktivt kontor

Webinar 23 mars - Hur kan digital teknik med bra design bidra till att skapa ett trivsamt kontor och en plats där medarbetare vill – vara snarare än måste – vara.

” Design isn’t just what it looks like and feels like — design is how it works ” Steve Jobs

Hur kan bra design göra så att kontoret blir mer attraktivt och välkomnande idag och imorgon? Investera 75 minuter för att lyssna till Set Up, en ledande aktör inom rådgivning och projektledning för hyresgäster samt Humly och Neat som besitter expertis inom designade digitala tekniska lösningar.

Att produkter och teknik för mötesrumsbokning och mötesteknik (Teamsrums-lösningar osv) bara har bra design och ett snyggt användarinterface (bra UI) är inte ett självändamål om inte detta leder till positiva effekter. Varför helhetsdesignen ligger så högt upp på prioriteringslistan för Neat och Humly för att kontorsanställda ska få mindre friktion, blir mer tillfredsställda och få ökad trivsel kommer du få veta mer om under detta webinarie. Det är inte för inte att båda företagen har fått många utmärkelser inom design för sina lösningar såsom exempelvis Red Dot Awards.

Set Up utgår alltid från kundens behov och det fysiska förutsättningarna som lokalerna har. Genom deras rådgivning- och projektledningstjänster hjälper de till så att det blir rätt från början, för det är där de kan påverka utfallet som mest. Med en genomtänkt och bra lokalstrategi skapar man utrymme och möjlighet så att den fysiska och digitala miljön når sin fulla potential. Genom tydliga riktlinjer och uppföljande projektledning skapar man de bästa förutsättningarna för ett lyckat lokalprojekt. Hur får man ett kontor som stöttar det dagliga värdeskapandet så att medarbetarna tycker att arbetsresan är mödan värd? Genom att knyta ihop dessa olika perspektiv med de eventuella anpassningar som behöver göras, skapas goda förutsättningar för högre medarbetarnöjdhet, högre engagemang och i slutändan bättre lönsamhet.

FÖR VEM; Är du en person som arbetar med fastighetsfrågor eller på annat sätt är med och påverkar hur ditt kontor är utformat för att stödja er verksamhet med bra digital teknik så är detta webinar för dig.

NÄR; Torsdag 23 mars kl 8.45 – 10.00 via Teams

PROGRAM

  • Välkommen och inledning – Cloudspin
  • Framtidens kontor – Johanna Gattberg, CCO Set Up
  • Hybrida möten till nästa nivå utan att kompromissa med designen – Daniel Portillo, Sales Director, Neat
  • Humly Room Display – an award winning design journey – Daniel Assarson, Sales Director, Humly & Jonas Bergfeldt, Creative Director & Founding Partner, No Picnic

Varmt välkommen att anmäla dig nedan!

Anmäl dig här

Webinariet sker digital via Teams tordagen den 9 mars kl 08.45 – 10.00, en länk för att ansluta kommer att skickas ut till dig innan vi drar igång.

Genom att trycka skicka, godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.