Gå direkt till textinnehållet

Hans Lindkvist-Bodlund blir ny vd på Cloudspin

Cloudspin blir en del av den växande Spin Growth-koncernen. Samtidigt kliver Hans Lindkvist-Bodlund in som ny vd och delägare för bolaget som arbetar med molnbaserad infrastruktur och rådgivning/planering. Hans Lindkvist-Bodlund har lång erfarenhet av en rad chefs- och ledarroller från IT-branschen. Nu är siktet inställt på att utveckla Cloudspins erbjudande och expandera nationellt.

Processed with VSCO with a1 preset

Inkluderande företagskultur
– Efter över 20 år på Atea i olika ledarroller inom sälj och marknad, känns det riktigt spännande att få möjligheten att axla rollen både som delägare och vd i Cloudspin. Jag kommer till ett litet bolag med stora ambitioner, i en koncern som ständigt expanderar. Med systerbolag som Tromb och Substorm finns det en rad grundläggande skalfördelar på plats – bland annat en stark värdegrund som jag med lätthet ställer mig bakom, men även hög kompetens inom en rad områden, etablerad ekonomifunktion och tydliga policys att luta sig mot, säger Hans.

Fokus på människan, att lyssna på medarbetarna och involvera hela teamet i lagbygget kännetecknar Hans som ledare:

– Alla medarbetare har en viktig roll att spela i ett lagbygge. Jag ser fram emot att fortsätta bygga en inkluderande företagskultur tillsammans med engagerade medarbetare. Siktet är även inställt på att växa bolaget. Vi börjar uppväxlingen med fokus på norra Sverige innan vi expanderar nationellt. I dag är vi 4 personer i Cloudspin – målet är att vara 40 personer inom 2 år, berättar Hans.

Viktig pusselbit som stärker totalerbjudandet
Cloudspin erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom molnbaserad infrastruktur. Det handlar om att hjälpa kunden navigera i ett komplext landskap för att hitta rätt vägval gällande teknik/infrastruktur och även inkludera viktiga aspekter som juridik, säkerhet, pris och prestanda.

– Vi har varit med och grundat Cloudspin. Nu blir bolaget på allvar en del av Spin Growth-koncernen, vilket tillför ett viktigt kompetensområde för våra kunder och stärker vårt totalerbjudande, avslutar Anders Hallberg, koncern-vd för Spin Growth.

Hans Lindkvist-Bodlund
CEO
hans.lindkvist-bodlund@cloudspin.se
Tel +46 070 5657788

Cloudspin är en långsiktiga partner som hjälper kunden att navigera i den evigt föränderliga IT-världen. I bolaget finns gedigen teknisk kompetens inom alla IT-områden. Cloudspins affärsidé är att förstå kundens behov och hitta de bästa lösningarna för att effektivisera, utveckla och förbättra, oavsett om det gäller molnlösningar eller traditionell IT-infrastruktur.