Gå direkt till textinnehållet
Personal

Träffa teamet

Det är vi som är naturkrafterna bakom Cloudspin. Slå gärna en signal eller dra ett mail om du vill utmana någon av oss på mini-pingis.

Våra medarbetare

Daniel Rosdahl

Solutions Architect Network & Cameras

Jobbar gärna med att ta fram lösningar som kan effektivisera eller förenkla vardagen för våra kunder. Speciellt om det rör kameror, nätverk eller olika sensorer. På fritiden trivs han bäst när han får vara ute, röra på sig och upptäcka nya platser.

+46 (0)72 748 35 73

Etem Mol-Ogly

Dev Ops

Berest kille som gillar AWS och Molnarkitektur som han gärna funderar på när han simmar. Befinner sig just nu Remote i Brasilien.

+46 (0)73 829 41 27

Hans Lindkvist-Bodlund

CEO

Glad pitebo som gillar människor och affärer, lite av en tekniknörd privat. Saknar sina två vuxna döttrar som bor på andra orter i Sverige.

+46 (0)70 565 77 88

Jan Isaksson

Senior Consultant

Håller familjen nära hjärtat och tillbringar gärna fritiden med dem. Jan är vår klippa inom IT-infrastruktur och är den som man ska vända sig till när man har ett omöjligt problem. Han löser det! Håller kropp och knopp i schack med löpturer och padelspel.

+46 (0)70 310 67 67

Maria Ström

Back Office & Inside Sales

Språkälskare som tycker att livet är bäst på resande fot med ett hjärta som klappar lite extra för Spanien. När hon inte planerar nästa resa planerar hon helgens middag. Är en social katt bland hermelinerna som använder sitt ordningssinne för att effektivisera arbetssätt och hålla reda på trådarna i Cloudspin.

+46 (0)70 262 33 11

Patrik Sandlund

System Consultant

Gillar kännslan av att leverera lösningar med precision och som verkligen ger mervärde. Det kan vara nätverk, andra kommunikationslösningar eller knäcka det där support-ärendet. På fritiden umgås Patrik allt han kan med sin fantastiska familj. Varvar ner i soffan till spännande tv-serier.

+46 (0)72 466 00 06

Peter Nilsson

Senior Consultant

Trebarnspappa som du ofta finner i hockeyhallen som ledare eller med egen klubba. På fritiden är han gärna i stugan eller på fjället. Teknikintresset brinner och Peter vill ständigt och jämt hitta nya saker att pröva på.

+46 (0)70 545 56 26

Tommy Jacobsson

System Consultant

När kunden eller arbetskollegor är nöjda så mår jag som bäst och kan fortsätta utveckla relationen. Spontan med glimten i ögat, livet är allvarligt nog för att inte må bra av en del skoj och bus på vägen. Work hard play harder …”

+46 (0)70 314 90 95